TAMRAC

Идеята се ражда.

Концепцията за чанти и аксесоари за пренасяне на фототехника Tamrac е замислена през 1977 година. Tamrac учредителите са група ентусиасти, които обичат природата и фотографията. Те, подобно на много любители и професионални фотографи, имат силна нужда от чанти с отлична защита, осигуряващи бърз достъп до техниката, и възможност за улавяне на спонтанни wildlife снимки. Тъй като пазарът не е предлагал продукти с необходимите качества, създателите на Tamrac, с типичния за Калифорния предприемачески дух, започват производството на собствени чанти за камери. Предназначението им е за фотография в дивата природа. Калифорния с разнообразната си география предоставила отличен фон и условия за първите приключения на Tamrac в дивата природа. От суровите пейзажи в Долината на смъртта до високите гранитни върхове на Yosemite, първите продукти Tamrac срещат предизвикателствата, които им предлага Калифорния.

Качество, функционалност, стил и иновации

За двадесет години, Tamrac изгради своята репутация за легендарно качество. Изработката и качеството са комбинация от отлично шевно и продуктово инженерство, което е подсилено с най-добрите материали, конци, и укрепващи конструкции.

Целта на чантите Tamrac е не само да предпазват и защитават оборудването, но и да осигуряват удобен и бърз достъп. Tamrac предлага разнообразна продуктова линия за да посрещне всички Ваши конкретни изисквания за пътуване и фотографски цели. Функционалният дизайн, какъвто хората могат да разберат и отличният стил правят Tamrac продуктите лесни за употреба и превръщат в удоволствие работата с тях.

Tamrac е поела ангажимент да проектира нововъведения. Някой от тях са патентовани изобретения в Съединените щати. Част от иновациите на Tamrac са: Total Coverage Tops, Pop-Off™ Film Pockets, ZipDrop™ Pockets, Lens-Bridge® support system, LensGate® Divider System, Tuck-A-Way™ Hip Belt, Rolling Systems, QuickClip™ Tripod Attachment System, Strobe Hatch™/Lens Hatch™, MAS™ Modular Accessory System, Slide Pockets™, Giant Rain Flaps, Piggy-Back Pocket™ и последната иновация - the TurboTop™ (очакваща патент).

Световен лидер

Tamrac са признати в целия свят като водещ производител на чанти за фотокамери, като разполагат с дистрибутори в САЩ, Канада, Европа & Япония. Централният офис и част от производствените мощности са разположени в Chatsworth, Калифорния.

 
Home